رضوان طاهري پرورش دهنده بلدرچين و کارآفرين نمونه در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران گفت: بنابر يک اصل علمي هرچه فعاليت پرنده در هنگام زنده بودن بيشتر باشد گوشت لذيذتري دارد و بلدرچين هم از اين قاعده مستثنا نيست.
وي گفت: 72 درصد از وزن بلدرچين را مي توان مورد استفاده قرار داد و به همين منظور پرورش ان داراي صرفه اقتصادي بالايي است.
طاهري
گفت: از فوايد صنعتي بلدرچين مي توان به دوره کوتاه جوجه کشي، رشد سريع و
بلوغ زودرس، ميزان تخم گذاري بالا، مقاومت بالاي اين پرنده در برابر بيماري
ها و قيمت مناسب براي عرضه دانست.
اين پرورش دهنده تصريح کرد: با توجه
به اينکه مصرف گوشت بلدرچين داراي صرفه اقتصادي بالايي است اما استفاده از
اين محصول هنوز ان طور که بايد جاي خود را در سفره هاي ايراني ها باز نکرده
که اين مهم نياز به فرهنگ سازي دارد.
وي در پايان گفت: ماندگاري در اين حرفه نيازمند حمايت دولت و بيمه بلدرچين کاران است./ک