وی افزود: نخستین وقفنامه خراسانرضوی در سال 777 هجری قمری در روستای پیر شهباز سرولایت نیشابور به ثبت رسیده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه نیشابور عنوان کرد: نیشابور رتبه اول ثبت تعداد موقوفات سال 91 در بین شهرستانهای خراسانرضوی را با 19 موقوفه دارد. درآمد موقوفه پیر شهباز وقف هزینههای بقعه امامزاده محمود(ع) واقع در این روستا میشود.
ذاکری با اشاره به اینکه 660 نیت از وقفنامههای کشور استخراج شده است، خواستار توجه واقفان به تامین نیازهای روز شد و گفت: پشتوانه مالی تامین هزینههای 86 مسجد روستایی و 14 بقعه متبرکه شهرستان نیشابور وقف است.
وی ادامه داد: سه موقوفه نیشابور مربوط به مساعدت در امور درمانی بیماران نیازمند است که در این ارتباط بیش از صد نفر از بیماران درمانگاه خیریه حضرت موسیبنجعفر(ع) از عواید این موقوفات برخوردار شدند.
ذاکری افزود: باید به وقف در حوزههای علمیه توجه شود و وقف تمام یا مقداری از عواید 17 موقوفه برای اداره حوزههای علمیه و نیز دو مورد برای مساعدت به طلاب حوزههای علمیه، و همچنین اختصاص یافتن موقوفات برای اداره امور حوزههای علمیه بانوان نیشابور شد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه نیشابور تصریح کرد: هنوز هیچ موقوفهای در مورد حوزه علمیه خواهران در سامانه جامع اوقاف کشور به ثبت نرسیده است.
وی یادآور شد: در هفته وقف دو موقوفه زمین برای ایجاد حوزه علمیه شهر بار و سه دانگ یک مطب برای امور قرآنی و تامین جهیزیه نوعروسان نیازمند به ثبت رسید./ج1