یک کار‌شناس تغذیه گفت: افراد افسرده از نوشیدنی‌های حاوی کافئین بپرهيزنند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از  وب دا، ناهید برخورداری با اشاره به تغذيه و رژیم درمانی در بيماران مبتلا به افسردگی اظهارداشت: غذاهای غنی از کربوهیدرات پیچیده و پروتئین با کیفیت بالا برای تامین بالانس تریپتوفان که پیش ساز سروتونین است براي افراد افسرده توصیه می‌شود.

کار‌شناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد با بيان اين كه وجود فیبر در غذا باعث افزایش میزان هوشیاری و کاهش استرس می‌شود، گفت: خاصیت ضد افسردگی جوی دوسر در حد خیلی زیادی است، مصرف آن به شکل فرنی درمان موثری برای رفتارهای افسردگی است.

وي با اشاره به اينكه بوقلمون، مرغ، ماهی، لوبیا و عدس منابع خوب تریپتوفان هستند و به افزایش سطح سروتونین مغز کمک می‌کند توصيه كرد: مبتلايان به افسردگي از مصرف نوشیدنی‌ها و غذاهای محتوی کافئین در اواخر شب اجتناب كنند.

اين كارشناس تغذيه با بيان اين مطلب كه مکمل اسیدفولیک باعث می‌شود فرد به داروهای ضدافسردگی بهتر پاسخ دهد گفت: ویتامین Cو روی و سلنیوم در بهبود رفتار موثر است، از طرف ديگر افراد مبتلا به افسردگی وعده‌های غذایی کوچک، مکرر و پرانرژی مصرف كنند./ع2

برچسب ها: افسرده ، تغذیه ، غذا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار