دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان از تشکیل 2 هزار و 531 پرونده کالای قاچاق از ابتدای امسال در هرمزگان خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس صابری در نشست مشترک ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری با کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا وارز استان ارزش ریالی این پرونده ها را 107 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: شمار پرونده ها در مقایسه با مدت مشابه پارسال 5 درصد افزایش دارد.

وی گفت: در این رابطه هزار و 995 فروند شناور نیز توقیف شد که 7 برابر بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در رابطه با کشفیات مشروبات الکلی نیز گفت: از ابتدای امسال کشفیات مشروبات الکلی 43 درصد افزایش دارد.

صابری افزود: امسال با تلاش سربازاران گمنام امام زمان بیش از 464 کیلوگرم طلای قاچاق نیز کشف شد که از این شمار بیش از یک کیلوگرم برلیان و 2 هزار و 333 انواع سکه طلا بوده است.

وی گفت: در 2 ماه گذشته 2 عملیات بزرگ مبارزه با قاچاق سوخت نیز در استان انجام شد که در منطقه بوستانوبیش از 500 هزار لیتر سوخت قاچاق و 50 محل دپوی سوخت کشف شد.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان افزود: در این مدت کشتی اماراتی با یک میلیون لیتر سوخت قاچاق نیز در قشم توقیف شد .

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده های نفتی استان نیز گفت: پاکسازی مناطق ساحلی استان در رابطه با مبارزه با قاچاق سوخت موثر ولی موقت است.

محبی افزود: آنچه مهم است شناسایی منابع تامین سوخت قاچاق بوده است که هرمزگان در این رابطه موفق عمل کرده است.

وی گفت: حاصل مبارزه با قاچاق سوخت در 2 ماه گذشته کاهش 65 درصدی قاچاق سوخت نسبت به مدت مشابه پارسال است.

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده های نفتی استان همچنین از شناسایی وابطال 7 هزار کارت سوخت سرگردان و غیر مجاز از ابتدای سال تاکنون در استان خبر داد.

فرماندار بندرعباس نیز گفت: از ابتدای امسال در هرمزگان 12 میلیون لیتر سوخت قاچاق کشف شد که 8 میلیون لیتر در شهرستان بندرعباس بوده است.

مرادی افزود: در سالهای گذشته سالیانه 40 میلیون بطری مشروبات الکلی وارد استان می شد که امسال این رقم به 10 میلیون لیتر بطری کاهش یافته است.

وی گفت: در 9 ماه گذشته 438 فروند شناور فعال در رابطه با قاچاق سوخت ،کالا و مشروبات الکلی در بندرعباس توقیف شد.

رئیس گمرکات کشور گفت: تا زمانی که قیمت سوخت در داخل و خارج از کشور تفاوت جدی با هم دارد به دلیل منفعت زیاد امکان مبارزه کامل در این رابطه وجود ندارد .

معمار نژاد افزود: برای مبارزه با قاچاق کالا در گمرکات کشور سامانه های به روز مانند سامانه جامع قضایی برای پیگیری کالاها راه اندازی شده است.

رئیس گمرکات کشور گفت: در جمهوری اسلامی ایران برای کنترل صادرات و واردات کالا 40 طبقه تعرفه ای وجود دارد که در بین کشورهای همتراز ایران بی نظیر است.

معمار نژاد افزود: در 9 ماه گذشته 18 هزار و 570 پرونده قاچاق در کشور تشکیل شد که نسبت به مدت مشابه پارسال 16 درصد کاهش دارد.

وی گفت: سهم هرمزگان از کل پرونده های قاچاق 8 و 7 دهم درصد است.

نماینده رئیس جمهور و دبیر مبارزه با قاچاق کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری نیز گفت: مرزها در کشور تهدید نیستند بلکه فرصتند و باید از آنها استفاده کرد.

مالکی افزود: ترانیزیت نیز نقش مهمی در درآمد کشور دارد که باید برای استفاده صحیح از آن برنامه ریزی شود.

وی گفت: برای حمایت و جذب سرمایه گذاران باید با نگاه اقتصادی وارد شد و حمایت از تولید ملی و سرمایه گذاری از وظایف مهم است.

در پایان این نشست از فعالان مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان تجلیل شد./س

برچسب ها: قاچاق ، کالا ، ارز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.