به گزارش
باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي رسانه ملي؛ قائم مقام سازمان صدا و سيما در مراسم قدرداني از برگزيدگان آثار راه يافته به جشنواره هاي بين المللي گفت: هدف گذاري براي حضور برنامه هاي توليدي رسانه ملي در سطح جهاني با ايجاد انجمني كه بتواند آثار بين المللي را سامان دهي و حضور هر چه بيشتر هنرمندان و برنامه سازان را در سطح بين الملل فراهم كند، ميسر خواهد شد.
حجت الاسلام موسوي مقدم افزود: براي اين كه براي مخاطب جهاني حرفي براي گفتن داشته باشيم بايد با زبان بين المللي برنامه سازي كنيم و استانداردها و موضوعات مشترك در ميان مخاطبان همه كشورها را مدنظر قرار دهيم.
وي با تاكيد بر لحاظ شدن چهار مولفه دين، اخلاق، اميد و آگاهي در برنامه سازي گفت: آثاري كه بتواند در سطح بين الملل برگزيده شود، مي تواند از اقبال شبكه هاي بين المللي هم برخوردار شود و پيام آن نيز به گوش جهانيان برسد بنابراين توليد آثار فاخر بين المللي حتي با كوتاه ترين اثر مي تواند جايگاه خود را در ميان همه مردم پيدا كند.
قائم مقام سازمان صدا و سيما با اشاره به اين كه 200 اثر توليدي كشور توانست در50 جشنواره بين الملل شركت كند، گفت: وظيفه اصلي رسانه ملي اطلاع رساني و آگاهي بخشي است و ظرفيت كشور با توجه به توانمندي هاي مختلف مي طلبد كه آثار بيشتري را با كيفيت مطلوب با نگاه به ارزش هاي ديني و ملي و همچنين جهاني ارائه دهد كه اين كار نيازمند فراهم شدن مقدمات و زمينه هاي بيشتر به ويژه در مراكز استان هاست.
دكتر حسيني رييس مركز بين الملل رسانه ملي نيز با اشاره به اين كه خطرات جنگ در عرصه رسانه كمتر از جنگ اقتصادي نيست گفت: حذف رسانه اي و محدوديت هايي كه براي ايران در عرصه رسانه به وجود آورده اند مي تواند فرصت هايي را براي عرضه كارهاي هنري و فرهنگي ما از طريق جشنواره هاي بين المللي فراهم كند.
رييس مركز بين الملل رسانه ملي افزود: براي حضور در عرصه هاي بين المللي بايد شاخص ها و استانداردهاي بين المللي و نگاه به موضوعاتي از جمله صلح، محيط زيست، خانواده و پديده هاي اجتماعي كه از موضوعات جهاني است مورد توجه برنامه سازان و هنرمندان باشد.
در پايان اين مراسم از برنامه سازان موفق در جشنواره هاي بين المللي با اهداء جوايز تقدير شد.