به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ مريم تشكر كارشناس مسوول واحد تغذيه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: اصول برنامه ريزي تغذيه اي براي دوران سالمندي مشابه برنامه تغذيه اي ساير بزرگسالان است اما برخي تفاوت هاي اصولي وجود دارد كه به علت شرايط خاص اين دوران بايد مورد توجه قرار گيرد.
وی افزود: برنامه غذايي دوران سالمندي شامل طيف متنوعي از مواد غذايي است به گونه اي كه بتواند حدود 30% كالري را از چربي ها ، 15% از پروتئين ها و 55% از كربوهيدارتها ( عمدتاً كربوهيدارتهاي مركب ) تأمين كند.
تشکر توصيه کرد: چربي هاي غير اشباع ترجيحاً از منابع گياهي تأمين شود و مصرف كلسترول كمتر از 300 ميلي گرم در روز باشد.
مسئول واحد تغذيه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا اظهار داشت: مهمترين راهنماي تغذيه اي، تهيه غذاهاي ساده و كم حجم مي باشد كه تمامي نيازهاي فرد به مواد مغذي را تأمين كرده و در عين حال متناسب با فرهنگ فرد باشد.
به گفته وی، مصرف متعادل و روزانه مواد غذايي شامل همه گروه هاي غذايي توصيه مي شود./ح