در شرایط آلودگی هوا باید از غذاهای حاوی ویتامین A،E،C مانند آب هویج، فلفل دلمه‌ای،گوجه، مرکبات و میوه‌های رنگی استفاده کرد تا سموم هوا از بدن دفع شود.

به گزارش باشگاه خبر نگاران اراک به دلیل اینکه آلودگی‌هامی‌توانند تأثیر جدی روی سلامت داشته باشند، افرادی که ایمنی بدنشان کم است آسیب پذیر می‌شوند.

افزایش سیستم ایمنی بدن، «آنتی اکسیدانها » در این زمینه کمک کننده است و مواد غذایی حاوی ویتامین E مانند کاهو و جوانه گندم و غذاهای حاوی ویتامین C مثل مرکبات، گوجه فرنگی و سیب زمینی می توانند نیاز بدن را در این زمان تأمین کنند.برای نمونه بهتر است در غذا از لیمو ترش استفاده کرد.

غذاهای حاوی ویتامین A که پس از مصرف در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شوند می‌توانند سیستم ایمنی بدن را افزایش دهند.

گیاهانی چون فلفل دلمه‌ای، هویج و میوه‌های رنگی پیش ساز ویتامین Aهستند و خوردن آب هویج در زمان آلودگی هوا، کارساز است.

بیماران قلبی وعروقی یا افرادی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف است، مانند بیماران مبتلا به سرطان ، بیشتر در معرض خطر هستند و باید توجه بیشتری به تغذیه خود داشته باشند./ع

برچسب ها: آلودگی هوا ، سموم ، اراک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.