کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت نیشابور گفت: سبزی‌ها را بیشتر از یک ماه در فریزر نگه ندارید چون ویتامین‌های آن از دست می رود.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد،لیلا شورورزی با اعلام این مطلب افزود: غذاها را به شکل تازه مصرف کنید و از مصرف غذاهای فریزری به ویژه آنهایی که به مدت طولانی در فریزر نگهداری می‌شود، اجتناب کنید.

وی بیان کرد: ماهی را با سبزیجات و چاشنی‌ها مانند رب نارنج ،آلو، زرشک به صورت بخارپز و یا با آب کم طبخ کنید.

کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت نیشابور اظهار داشت: مصرف انواع کمپوت، کنسرو، نوشابه، آبمیوه و غذاهایی که در کارخانجات صنایع غذایی تهیه می‌شوند حاوی مقادیر زیادی نمک، شکر یا روغن و بعضا نگهدارنده‌‌های شیمیایی هستند و مصرف آنها توصیه نمی‌شود.

شورورزی خاطرنشان کرد: در صورت استفاده از غذاهای تهیه شده در بیرون از منزل از غذاهایی استفاده کنید که روغن مصرفی آن از نوع روغن جامد نباشد و غذاها کم‌نمک، کم‌چرب و به روش بهداشتی تهیه شده باشد.

 وی تاکید کرد: سرخ‌کردن ماهی که موجب جذب مقدار زیادی روغن به آن می‌شود تنها راه مصرف آن نیست و می‌توانید ماهی را به‌صورت بخارپز استفاده کنید./ع

 

برچسب ها: سبزی ، روش ، نگهداری ، یخچال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.