در دهه مبارك فجر 30 واحد توليدي گوشت مرغ و گوشت قرمز در استان كرمانشاه افتتاح خواهد شد كه با آغاز به كار اين واحدها ضمن ايجاد ثبات در بازار پروتئين استان، مردم نیز ديگر دغدغه تهيه اين اقلام را نخواهند داشت.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

استاندارگفت: 14 پروژه از اين پروژه ها در حوزه توليد مرغ گوشتي مي باشد كه در مجموع 310 هزار قطعه مرغ در هر دوره برداشت به چرخه توليد پروتئين استان اضافه خواهد شدو در توليد گوشت قرمز نيز با آغاز به كار 16 واحد توليدي در دهه مبارك فجر قريب چهار هزار رأس گوساله، گوسفند و بره با احتساب واحدهاي توليدي فعلي قابليت صادرات به استانهاي همجوار را نيز خواهيم داشت، اما اولويت اصلي ما در اين حوزه تامين نيازهاي مردم استان است./ع

برچسب ها: کرمانشاه ، گوشت ، استاندار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.