اينجا با ده فناوري جديد كه پيش بيني مي شود دنيا را تغيير خواهند داد آشنا مي شويد.

به گزارش دريچه فناوري اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ در ۵ سال گذشته جهش تکنولوژی را در ضمینه‌های مختلف؛ گوشی‌های هوشمند، سرور‌های ابری، تبلت‌های چند لمسی و …حس کردیم که باعث بروز تغییراتی چشمگیر در نحوه زندگی و کار ما شدند. به هر حال قبول کنید، نکنید ما در زمانه ای قرار داریم که تکنولوژی و علم روزانه و حتی بیش از سرعت نور حرکت می‌کند و تا چند سال دیگر شاهد تکنولوژی‌هایی خواهیم بود که باعث می‌شوند تا حتی چیز‌هایی که در فیلم‌های علمی-تخیلی هم دیده بودیم، به حقیقت بپیوندند!
 
اکنون در شرف وقوع ۱۰ فناوری ای هستیم که همان طور که می‌دانید پیش بینی می‌شود تا دنیا را تغییر دهند؛ آماده چیز‌های جدید باشید؛ صفحه را نگاه کنید و در نینجا فروت میوه‌ها را تکه تکه کنید، چیزی که در ذهن دارید را پرینت فیزیکی (مادی) کنید، به دنیای مجازی واقعی پا بگذارید و … و کلا دنیا را در ادامه مطلب جور دیگری ببینید! 
 
1- عینک‌های گوگل

میلیون‌ها امکان با این عینک‌ها؛ از آموزش گرفته تا چک کردن صفحات وب، آخرین اخبار، تماس با یکدیگر، گرفتن عکس و … فراهم مي شود. پس با این عینک‌های اعجوبه حتی وقتی در خیابان راه می‌روید هم به روز هستید.
 
این همان چیزی است که ما از آن به عنوان بینایی یاد می‌کنیم، بله هیچ چیز غیر ممکن نیست و این همان چیزی است که سرگئی برین (بنیان گزار گوگل) آن را همیشه به یاد دارد. این دستگاه که هم اکنون با قیمت ۱۵۰۰$ وجود دارد، بعضی توسعه دهندگان آن‌ها را در اختیار دارند و این در حالیست که دیگر شرکت‌های جهان نیز به فکر دریافت این عینک‌ها با قیمت پائین تر هستند.
 
2-چاپگر هاي سه بعدي:

چاپ سه بعدی راه دنیای دیجیتالی را به دنیای واقعی باز می‌کند. البته این چیز پیش پا افتاده ای برای شرکت‌های صنعتی بزرگ است اما یک پرینتر سه بعدی شخصی، چیز دیگری است!
 
با این تکنولوژی هر کس هر چیز که در ذهن دارد را به راحتی به یک جسم واقعي تبدیل می‌کند و نیاز به کشیدن منت هر گونه مدیر شرکتی برای ساخت آن نیست. حتی استون مارتین جیمز باند که در یک فیلم کاملا آسیب دید، هم یک محصول پرینت سه بعدی بود!اکنون
 
فورم وان يكي از اين چاپگرهاي سه بعدي است كه به طور کاملا شخصی با قیمت ۲۷۹۹$ دلار در دسترس كاربران است. که مطمئنا رقم بالایی است. اما اگر برای تفریح آن را نخواهید و از آن برای طراحی کالا‌های مهم بخواهید استفاده کنید، قیمت مناسب شاید هم ارزان باشد!
 
آینده ای را تصور کنید که هر متخصصی بتواند آنچه در ذهن دارد را به راحتی و بدون هیچگونه محدودیتی در جهان واقعی پیاده کند.
 
3-Oculus Rift بازي هاي سه بعدي:

 
بازی واقعیِ مجازی ای که به دنبال آن بودید همینجاست، بله به دنبالش نگردید! این دستگاه امکانی سه بعدی بهتان می‌دهد که خود را مستقیما در داخل یک بازی احساس کنید به طوری که اگر مثلا سر خود را بچرخانید، سر خود را آنجا با کیفیتی استثنایی و بالا چرخانده اید و گویا از اول اصلا در این دنیا نبوده اید!
 
البته محصولات مشابه زیادی هستند که دقیقا همین کار را انجام می‌دهند اما قیمتشان مسلما خیلی بالاست. این بار ریفت که دوست دارد همه علاقه مندان این تجربه سالم را داشته باشند، تنها ۳۰۰$ ارزش دارد و پکیج همراهش تقریبا یک کیت توسعه دهنده است!  این شروع انقلابی بزرگ برای نسل بعدی بازی‌هاست….
 
4-  Leap Motionنسل جديد نمايشگرهاي چند لمسي:

 
دستکتاپ‌های چند لمسی واقعا بی مصرف هستند چرا که در هنگام کار زیاد موجب خستگی دست‌ها می‌شوند. اما این بار لیپ موشن می‌خواهد تا نوری در افق ایجاد کرده و یک ایده پیشرفته تر و مفید را بدهد.
این تکنولوژی به شما اجازه مي دهد تا صفحه را با انگشتانتان کنترل کنید، البته بدون لمس! این تنها یک نوع سنسور دم دستی برای بازی نیست، بلکه می‌توانید با آن وب را جستجو کنید، بر روی آن و تصاویر زوم کنید، اسناد را امضا کنید و حتي یک بازی اول شخص جنگی انجام دهید. این گجت تنها ۷۰$ قیمت دارد که (به طور قانونی) قیمت یک بازی PS3 هم نمی‌شود! حال یک آرزو، اگر این دستگاه با اوکولوس ریفت ترکیب شود، بازی در واقع واقعی می‌شود و دیگر نمی‌توان دنیای مجازی نامیدش…
 
5-Eye Tribe همه چيز را تنها با حركت چشمانتان كنترل كنيد:

اين تكنولوژي به شما اجازه دهند تا کار‌هایی نظیر شبیه سازی پرواز یا حتی همین نینجا فروت خودمان را هم تنها با چشم هدایت کنید!البته این تکنولوژی چیز فوق العاده پیچیده ای نیست و ردیابی چشم‌ها با دوربین جلو و چند الگوریتم خاص ترکیب شده است.
 
یک دموی زنده چند وقت پیش در لیو وب به اجرا در آمد و احتمالا این محصول در سال ۲۰۱۳ قابل دستیابی خواهد بود.
 
گفته می‌شود که شرکت طراحی کننده این محصول در حال رایزنی با شرکت معروف اسکای فای است تا با او همکاری کرده و محصولش را تولید کند. اما به نظر من و خیلی از ما عدم تولید این محصول خیلی ناراحت کننده است.
 
 
 6- با SmartThings تمام گجت ها اعضا يك خانواده مي شوند:

يكي از مشکل کنونی اینست که هر گجت برای خود به صورت مستقل عمل می‌کند و برای اتصال یک دستگاه به دستگاه دیگر (دو برند متفاوت) باید تلاش‌های بسیاری انجام شود؛ اسمارت تینگز اینجاست تا هر دسنگاه، دیجیتال یا حتي غیر دیجیتال را به یکدیگر متصل کند و باعث سودمندی شما شود.
 
با اسمارت تینگز توانایی گرفتن سنسور‌های مقدار رطوبت، دود، فشار و ویبره را دارید تا تغییرات داخل خانه تان را درک کرده و همه این‌ها را توسط اسمارت فون‌های تان با خبر شوید. امکان‌هایی که با این‌ها می‌توانید داشته باشید را تصور کنید….می‌توانید بفهمید چه کسی داخل خانه تان بوده، وقتی وارد یک اتاق می‌شوید آن را روشن کنید، در و پنجره‌ها را هنگام خروج ببندید و کلی به خودتان کمک کنید و تنها ۵۰۰$ بپردازید! یعنی به نحوی که خود را یک شاه تکنولوژی تصور می‌کنید!
 
 
 7- سیستم عامل فایرفاکس:

iOS و Android هر دو خوبند و تاثیر بسزایی در جهان و جهانیان گذاشتند اما خوب بالاخره قوانین و توافقنامه‌های خودشان را دارند و تنها خلاقیت‌های و الگو‌های طراحانشان را به دوش می‌کشند و این اصلا خوب نیست؛ پس موزیلا دست به کار شده و تصمیم گرقته تا سیستم عاملی نوین برای گوشی‌های همراه تولید کند که در آن آزادی و خلاقیت کاربران هم مهم باشد که نامش سیستم عامل فایرفاکس است.
 
این سیستم عامل جدید از نرم افزار‌های لایه ای چون گونک، گایا و گکو سرچشمه گرفته و برای خیلی از ما اگر واقعا علاقه داشته باشیم می‌دانیم که به معنای اوپن سورس بودن یا منبع باز بودنش هست و از تکنولوژی‌های وب چون HTML 5 و CSS 3 هم استفاده می‌کند.
 
توسعه دهنگان می‌توانند برنامه‌های وب را طراحی و توسعه آن‌ها را شروع کنند بدون هر گونه عامل جلوگیری از اپ استور‌ها و پیش نیاز از آن‌ها که حتی کاربران می‌توانند حتی احتیاجات تحت سیستم عاملشان را هم ویرایش کنند! هم اکنون این سیستم عامل بر روی گوشی‌های سازگار با اندروید وجود دارد و به زودی مثل اندروید همه جا را تحت تاثیر خودش قرار می‌دهد، این عالیست.
 
همچنین شما می‌توانید از این سیستم عامل برای انجام تمام کار‌هایی که در اندروید و آی او اس انجام می‌دادید نیز استفاده کنید؛ تماس با دوستان، تصویر برداری، بازی کردن و … که تمامی‌آن‌ها در سیستم عامل فایرفاکس هم قابل اجرا هستند.
 
8- Project Fiona تحولي در دنياي بازي:

با اولین تبلت مخصوص بازی آشنا شوید. پروجکت فیونا یک تبلت مقاوم برای انجام بازی‌های سنگین و خشن است! بعد از اینکه بیرون بیاید می‌بینیم که همه تبلتی‌ها بساطشان را جمع کرده اند و دیگر شرکت‌های تکنولوژی هم می‌خواهند از این تبلت بهره گرفته و تبلت خودشان را بسازند؟ اما بالاخره پیشگام همه شان پروجکت فیوناست و بس….
 
این جانور عجیب الخلقه دارای پردازنده Core i7 اینتل است و ساخته شده تا تمامی‌بازی‌های محبوب شما را به راحتی برایتان به اجرا بگذارد.
 
 همه چیز عین کف دست پیداست، اين تبلت در دنياي تكنولوژي به راحتی با بهترین تجهیزات تاج گذاری می‌کند و بر تخت می‌نشیند!
 
 
9- Parallella يك ابر رايانه شخصي:

 
پاراللا آمده تا بساط هر چه رایانه تا به حال ساخته شده را به هم بریزد و تا همیشه (حداقل ۱۰ سال) جای آن‌ها بنشیند و این آداپتوا است که پیشنهاد پیوستن به این انقلاب بزرگ را به شما می‌دهد.
 
خیلی روان، یک ابر رایانه ی شخصی! در واقع رایانه ای با انرژی کارآمد طراحی شده و با پاراللا پردازش چندین نرم افزار پیچیده به طور همزمان و کاملا مؤثر، ردیابی شی همزمان، هولوگرافی با نمایش، تشخیص گفتار و خیلی چیز‌های دیگر قوی تر و هوشمند تر از همیشه خواهد بود.
 
10- خودرو‌های بدون سرنشین گوگل

ماشین‌های بدون راننده گوگل، توسط یک هوش مصنوعی با بهره گیری از دوربین‌های موجود در بیرون ماشین کنترل می‌شود که یک حسگر در بالای وسیله و چند رادار در بخش‌های مختلف اتوموبیل به هدایت بهتر آن کمک می‌کنند.
 
به نظر می‌رسد برای تقلید هوش انسان درون یک ماشین خیلی تلاش شده، اما بالاخره مشکلی پیش نیامده و این سیستم به طور موفقیت آمیزی بدون هر گونه مشکل به طور خودکار ۱۶۰۹ کیلومتر رانده شده است، یعنی بدون فرمان انسان!
 
سرگئی برین، موسس شرکت گوگل "می‌توانید انگشتان یک دستتان را برای بدست آوردن سال‌هایی که هنوز مانده تا مردم عادی بتوانند تجربه اش کنند، بشمارید".
 
با این حال، خلاقیت یک موفقیت است، مشتری مداری مثل سردرد داشتن است، اما گوگل همه اش را به جان می‌خرد و در حال تلاش برای از بین بردن چالشی است تا بتواند اتوموبیل‌هایی خودکار طراحی کند تا هر کس با یک حقوق عادی کارمندی بتواند از آن سود ببرد.
 
البته باید توجه داشت که در بعضی کشور‌ها استفاده از این اتوموبیل‌ها ممنوع شده است، مثلا شهردار يكي از شهرهاي آمریکا گفته بود که استفاده از این نوع ماشین‌ها در کشور ما ممنوع است؛ چرا که اگر خدای ناکرده اتفاقی برای کسی رخ دهد، چه کسی مقصر است؟ ماشین، شخص، مسافر یا ایالت متحده؟
 
 
 
 

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۵:۳۶ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۲
جالب و در عین حال نگران کننده است برای ما که برق ِابزار، چشممان را از نگاه به خود و به جهان بازداشته است.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۱۱ دی ۱۳۹۱
خیلی جالب بود.
آخرین اخبار