پرتقال تامسون نیز از 700 تومان بر روی درخت تا 1800 در میادین تره بار جزء ارزانترین میوه این فصل به شمار می‌آید.

به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران هم اکنون در تره‌بار شهر تهران توت فرنگی کیلویی 20 هزار تومان عرضه می‌شود.

طبق سنوات گذشته مقدار قابل توجهی سیب و پرتقال توسط دولت برای شب عید سال آینده ذخیره شده است.
در سالهای گذشته حدود 48 هزار تن میوه برای عید نوروز ذخیره می شد
3 فعالیت مهمی که در زمینه ذخیره سازی میوه تاکنون صورت گرفته است شامل تثبیت قیمت میوه از سال 85، قیمت گذاری باغداران بر روی میوه به دلخواه و انتقال پرتقال تامسون به روستاها بوده است چرا که در گذشته تامسون مختص تهران بود.
گرانترین میوهای بازار هم اکنون شامل توت فرنگی هر کیلو گرم 20 هزار تومان، گلابی هر کیلو گرم 10 هزار تومان و به هر کیلو گرم 6 هزار تومان است که علت گرانی آن هم بدلیل این است که از فصل این میوه ها گذشته است.
ارزانترین میوه ها در پرتقال تامسون نیز از 700 تومان بر روی درخت تا 1800 در میادین تره بار جزء ارزانترین میوه این فصل به شمار می اید.
برچسب ها: میوه ، قیمت ، تهران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار