معاون امور مجلس و استانهای نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: براساس بررسیهای کارشناسی سرانه مطالعه قرآن و ادعیه در کشور تنها بیست دقیقه است .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد سید جواد سادات فاطمی درحاشیه برگزاری سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم در سبزوار در جمع خبرنگاران افزود : برای افزایش این میزان باید نگرش مردم به قرآن و ادعیه تغییر کند .

وی با اشاره به اینکه ریشه مذهبی و اعتقادی در بین مردم کشورمان قوی است گفت : سرانه مطالعه قرآن وادعیه در ماه مبارک رمضان سیرفزونی دارد .

وی اظهار داشت : این درحالیست که میزان مطالعه قرآن و ادعیه در ماههای دیگر سال کاهش می یابد که باید در این زمینه چاره اندیشی کرد .

معاون امور مجلس و استانهای نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت : دستگاههای مسوول با ارایه راهکارهایی توجه به قرآن و ادعیه آن طور که باید و شاید در بین مردم تبیین کنند .

وی افزود : خواندن قرآن و ادعیه تنها برای ثواب در روز قیامت نیست و این برداشت عامه مردم باید اصلاح شود .

داور بین المللی مسابقات قرآن ادامه داد : از مجموع سه هزار و 600 آیه قرآن کریم بیست درصد به آیات الاحکام و بقیه آیات اعتقادی است .

معاون امور مجلس و استانهای نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت : برای داشتن خانواده و جامعه ای بهتر و روابط اجتماعی مطلوب نیاز به آیات قرآنی و انس با قرآن داریم .

وی افزود : با این حال باید نگرش مردم نسبت به این کتاب آسمانی تغییر کند و سامان یابد .

داور سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم در خصوص حضور پررنگ نوجوانان و جوانان در مسابقات قرآنی گفت : یقینا هرچه شمار افراد با قرآن و ارتباط با این کتاب آسمانی بیشتر باشد قطعا در جامعه مؤثرتر خواهد بود .

وی افزود : انس با قرآن باید فراگیر ،‌دائمی و مستمر بوده تا اثرات آن ماندگار تر باشد .

معاون امور مجلس و استانهای نهاد کتابخانه های عمومی کشور تهران و مشهد را قطب فعالیت های قرآنی دانست و اظهار داشت : به همین دلیل اساتید به نامی و نخبگان قرآنی از دو این استان به کشور معرفی شده است ./س


برچسب ها: سرانه ، مطالعه ، قرآن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.