رئیس انجمن خدمات بین المللی گردشگری سلامت گفت: مهمترین دستاورد سومین کنفرانس گردشگری سلامت اتحاد کشورهای اسلامی در زمینه درمان است.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، سعید عبدالحسینی در نشست خبری سومین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی اظهار کرد: امسال از سومین دوره کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای اسلامی استقبال بی نظیری صورت گرفت به طوریکه بیش از 100 شرکت کننده از 25 کشور اسلامی حتی در سطح وزرای گردشگری حضور پیدا کردند.

رئیس انجمن خدمات بین المللی گردشگری سلامت افزود: مهمترین دستاورد سومین کنفرانس گردشگری سلامت اتحاد کشورهای اسلامی در زمینه درمان است که بیمارستان رضوی با برگزاری این کنفرانس آن را پایه ریزی کرده است.

عبدالحسینی افزود: عصر امروز نیز مسئولان ارشد کشورهای شرکت کننده در این کنفرانس تفاهم نامه ای در ارتباط با خدمات بیمه در کشورهای اسلامی امضاء می کنند که با نهایی شدن آن انقلابی در درمان کشورهای اسلامی و نمایندگان اکو ایجاد می شود.

وی خاطرنشان کرد: متولی این کار، گروهی از کشورهای اسلامی هستند که در راس آن ها جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و تنها با ارزشیابی برخی از بیمارستان های خاص می توانند پذیرای گردشگران سلامت باشند.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی تاکید کرد: با برگزاری کنفرانس گردشگری سلامت توسط بیمارستان رضوی سعی می شود تا استانداردهای جهانی را به شکل اسلامی و منطقه ای داشته و سبب یکپارچه شدن خدمات درمانی در کشورهای اسلامی شویم.

عبدالحسینی در ارتباط با جذب بیشتر گردشگران سلامت در کشور اظهار کرد: برای جذب بیشتر گردشگران سلامت به کشور نیازمند ایجاد زیرساخت و برنامه ریزی است و در صورتی که زیرساختهای لازم در این زمینه با همکاری دولت و بیمه ها فراهم شود و بازاریابی درستی انجام شود می توانیم عقب ماندگی های گذشته را ظرف مدت کوتاهی جبران کنیم.

وی یادآور شد: در حال حاضر با توجه به خدمات درمانی مطلوب کشور اما در جذب درآمد گردشگری سلامت عقب هستیم و با توجه به درآمد ارزی قابل توجه گردشگر سلامت باید در این زمینه کار شود.

رئیس انجمن خدمات بین المللی گردشگری سلامت افزود: بیشترین بیماران خارجی و گردشگران سلامت که به ایران مراجعه می کنند از کشورهای تاجیکستان،عراق، افغانستان، کویت و امارات هستند و بیشترین درخواست آنها برای دریافت خدمات سلامت به ترتیب شامل جراحی پلاستیک و زیبایی، چشم، دهان دندان، درمان نازایی و بعد از آن درمان بیمارهای قلبی و گوارشی است.

عبدالحسینی ادامه داد: بیشتر بیماران و مراجعان از کشورهای عربی متقاضی دریافت خدمات جراحی پلاستیک و زیبایی هستند و بیشترین درخواست بیماران کشورهای شمالی درمان بیماریهای قلبی و گوارشی است.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی اظهار کرد:یکی از مهمترین معضلاتی که در مسیر توسعه خدمات گردشگری سلامت در کشور؛ وجود افراد ناآگاه در زمینه جذب و هدایت توریست به علت مراکز درمانی سطح پایین و هزینه های هنگفت است که باعث خدشه درجهره صنعت توریسم سلامت در ایران می شوند لذا برخورد با این افراد باید در دستور کار مسئولان کشور قرار گیرد.

رئیس بیمارستان رضوی خاطرنشان کرد: تجهیزات و نیروهای علمی بیمارستان رضوی در سطح بالایی قرار دارند و این بیمارستان با 40 بیمه قرارداد دارد و دریافتی بیمارستان مطابق تعرفه های نظام پزشکی ایران است.

عبدالحسینی تاکید کرد: در ماه بین 30 تا 70 گردشگر سلامت به بیمارستان رضوی برای استفاده از خدمات درمانی مراجعه می کند و تنها مرکزی است که پزشکان آن حق دریافت زیرمیزی را ندارند.

وی اظهار کرد: با الگوشدن بیمارستان رضوی به عنوان منطقه گردشگری سلامت در ایران، اولویت برنامه بیمارستان برطرف کردن کمبود تخت برای بیماران است و در برنامه های آینده نیز احداث بیمارستان های تک تخصصی دهکده سلامت در دستور کار بیمارستان قرار دارد.


برچسب ها: رئیس ، انجمن ، خدمات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.