![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۱ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333848_169.png)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ، حسین طلا با اعلام این مطلب افزود:ایران اسلامی در دهه اخیر رشد چشمگیری در حوزه علم و فناوری و به ویژه علم پزشکی داشته و این رشد علمی گام بلندی در عرصه جذب گردشگری درمانی است.
وی با بیان اینکه گردشگری سلامت گامی در مسیر اقتصاد مقاومتی است، خاطرنشان کرد: در اقتصاد مقاومتی باید حوزه تولید داخلی برای ارزآوری گسترش یابد و نکته مهم نیز توجه به این مسئله در حوزه گردشگری سلامت است.
نایب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به سرمایهگذاری در بخشهای تولید ثروت و جلوگیری از نفت فروشی مطابق منویات مقام معظم رهبری تاکید کرد: اگرچه رشد علمی خوبی داریم اما کاربرد از آن را به طور صحیح نمیدانیم و این سبب راهبردهای نادرست در امر تولید ثروت از مسیر نفت فروشی میشود.
وی ادامه داد: گردشگری سلامت به نوعی مهارت و حرفه بر مبنای برنامهریزی اقتصادی برای ارزآوری و تولید ثروت تعریف شده که در نهایت نیز سبب اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم میشود.
طلا یادآور شد: مسئله مهم دیگر در حوزه تقویت زیرساختهای گردشگری سلامت، برندسازی و استفاده از استانداردهای جهانی است؛ ایران برای جلب اعتماد و جذب گردشگر درمانی و بهداشتی به کشور باید سطح توانمندی، استفاده از استانداردهای جهانی و رتبه آوری خود را ارتقا دهد تا در عرصه بینالمللی جایگاه محکمی داشته باشد.
نایب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با ابراز خرسندی از برگزاری کنفرانس بینالمللی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی در بیمارستان رضوی مشهد گفت: گردشگری سلامت در آستان قدس رضوی قوت بخشیده شده است که نمونه بارز آن بیمارستان فوق تخصصی رضوی است.
طلا جامعه پزشکی و پرستاران بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد را معرف نگاه پزشکی ایرانی اسلامی دانست و اظهار داشت: ارائه خدمات و برخورد مطلوب بهترین ابزار تبلیغ و توسعه گردشگر سلامت به کشور است.
نایب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: برگزاری کنفرانس بین المللی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی باید نقطه عطفی در جهت ارتقا سلامت و بهداشت هرچه بیشتر کشورهای اسلامی شود./س