ˈجواد سیاح در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهارکرد: دولت های خدمتگزار نهم و دهم بخوبی در عرصه صادرات غیرنفتی ورود پیدا کرده اند و در سال های اخیر به لحاظ حجمی، ریالی و تنوع کالایی انقلابی در این زمینه رخ داده است.
سیاح افزود: به منظور ایجاد شرایط مطلوب، دستیابی به اهداف و حمایت از بخش تولید و صادرات، برنامه ریزی هایی برای کاهش مشکل فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان شهرستان انجام گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: شناسایی و ظرفیت سنجی واحدهای تولیدی که از قابلیت صادرات برخوردار باشند، نخستین گام در این عرصه بوده است.
سیاح ادامه داد: شهرستان فیروزکوه در تولید کالاهای آرایشی و بهداشتی، سیمان، نخ اکرولیک (مورد استفاده در صعنت فرش)، و نوشیدنی هایی چون دوغ و ماءالشعیر در کشور بنام است و این شرکت ها با تولید محصولاتی باکیفیت به لحاظ ترکیبات و مواد تشکیل دهنده، می توانند نقش مهمی در صادرات داشته باشند.
وی بیان کرد: تشکیل تشکّل های صادراتی، بسترسازی مناسب برای فعالیت واحدها، برنامه ریزی برای شرکت در نمایشگاه های بین المللی، ایجاد زیرساخت های تجاری و مرکز نمایشگاهی، معرفی و تشویق صادرکنندگان نمونه، روان سازی فرآیند ثبت سفارش، صدور کارت بازرگانی و برگزاری نشست هایی با صاحبان صنایع به منظور شناسایی مشکلات ازجمله دیگر راهکارهای رونق بخشی به فعالیت صادرکنندگان منطقه است.
سیاح گفت: از زمان پرداخت یارانه های نقدی و کسر یارانه های دولتی رویدادهای خوبی در بخش های مختلف شکل گر فته که افزایش تمایل آحاد جامعه برای استفاده از کالاهای کم مصرف ازجمله آنهاست.
وی افزود: فیروزکوه در تولید لامپ کم مصرف، علاوه بر رفع نیاز کشور در صادرات نیز بسیار فعال است.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: با عنایت به قرار گرفتن فیروزکوه در خارج از شعاع 120 کیلومتری تهران، منطقه از ظرفیت بسیار بالایی برای استقرار صنایع مختلف و حضور فعالان اقتصادی و صادرکنندگان برخوردار است./س