به مناسبت هفته پژوهش در جشنواره پژوهشی دانشگاه تهران از طرح ها و دستاورد ها و پژوهشگران برتر دانشگاه تهران تقدیر می شود.

زهره دباغی دبیر جشنواره پژوهشی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار صنفي آموزشي باشگاه خبرنگاران گفت: این جشنواره هر ساله با شروع هفته پژوهش در دانشگاه تهران برگزار می شود امسال نیز در صدد هستیم تا بیست و یکمین جشنواره پژوهشی این دانشگاه را برگزار کنیم.

وی تصریح کرد: این جشنواره شامل تقدیر از پژوهشگران برتر ( دانشجویان و پیشکسوتان) طرح های پژوهشی  برتر و برجسته، دستاورد های پژوهشی منتخب، آزمایشگاه های برتر کتابخانه نمونه، شرکت های فناوری برتر و دانشجویان پژوهشگر نمونه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری است.

دبیر اجرایی این جشنواره همچنین تعداد منتخبین این جشنواره را 72 نفر اعلام کرد.

  گفتني است،این جشنواره در تاریخ 4 دی در سالن علامه امینی دانشگاه تهران با حضور ریاست این دانشگاه برگزار می شود./ع2
برچسب ها: پژوهش ، دانشجو ، پژوهشگر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار