معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب برنامه این مرکز را تلاش برای رفع نیازهای موجود در صنایع و جامعه و با استفاده از پژوهش های دانشگاهی عنوان کرد.

دکتر سید خدایار مرتضوی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب در حاشیه مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر مرکز به مناسبت هفته پژوهش در گفتگو با خبرنگار صنفي آموزشي باشگاه خبرنگاران گفت:دفتر ارتباط دانشگاه با صنعت واحد تهران جنوب تلاش می کند تا قابلیت ها و توانمندی های این واحد دانشگاهی را به مرکز اجرایی و صنایع مختلف ابلاغ کند و همچنین نیازهای صنایع را شناسایی کند و قالب طرح های پژوهشی در جهت پر کردن خلاء های موجود از قابلیت های علمی این مرکز استفاده کند.

وی در ادامه افزود: دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب در نظر دارد تا دفاتر ارتباط با صنعت این واحد دانشگاهی را هر چه بیشتر تقویت کند و در اقدامی مقدماتی این مرکز رایزنی ها و بازدیدهایی از شرکت های صنعتی مختلف در جهت شناسایی نیازها و کمبود های علمی صنایع و آشنایی مراکز صنعتی با قابلیت های علمی مرکز داشته ایم و طبق اولویت ها طرح های پژوهشی را ارائه می دهیم.

دکتر مرتضوی تصریح کرد: واحد تهران جنوب دانشگاه آزاد اسلامی جزء معدود واحد هایی است که در زمینه پارک های علم و فناوری مراکز رشد دانشگاه آزاد که از مراکز نوپا محسوب می شوند فعالیت می کند.

وی اظهار داشت: در خصوص فعالیت مراکز رشد، پارک های علم و فناوری خلاء آیین نامه ای و بخشنامه ای وجود دارد و آیین نامه های موجود به طور کلی مطرح شده است و هنوز به طور شفاف و دقیق جزئیات مطرح نشده است.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب در خاتمه گفت: از برنامه های آتی معاونت پژوهشی این واحد دانشگاهی می توان به تلاش برای راه اندازی کلینیک های حقوقی، کلینیک مشاوره و مراکز کسب و کار اشاره کرد همچنین ساماندهی به پایان نامه های دانشجویی در راستای حل مشکلات جامعه و صنایع در دستور کار قرار دارد و این واحد دانشگاهی کوشش خود را برای چاپ مجلات علمی و ارتقاء رتبه مجلات موجود و روش خود سازی طرح های پژوهشی بر اساس معیارهای علمی به کار برده است./ع2
برچسب ها: پژوهش ، دانشگاه ، دانشجو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار