"می‌خواهید در آینده چکاره شوید" موضوع انشایی است که دوران دبستان درباره آن می‌نوشتیم. حال در سن انتخاب شغل، تاریخ انقضای آن تمام شده و علامت سوالی در اذهان فارغ‌التحصیلان دانشگاهی ایجاد شده است. .

به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران  سنندج،انتخاب شغل وقتی معنا می‌دهد که انتخابی باشد با موارد مختلف برای انتخاب اما این بستر برای کسی فراهم نیست و اکنون دبستانی‌هایی که نگارش انشای خود را به پایان رسانیده‌اند حال باید وارد بازار کار شوند بازاری با رقابت شدید و نابرابر.قله جمعیتی متولدین نیمه نخست دهه 60 با رسیدن به سن ورود به بازار کار، حجم پایین انباشت سرمایه‌‌، موجب مازاد عرضه نیروی کار و به عبارت دیگر شکل‌‌گیری معضل شدید بیکاری شده است.در چنین شرایطی و با توجه به آنکه از یک سو مازاد عرضه نیروی کار و از سوی دیگر قانون نامنعطف کار و اقتصاد ضعیف فرصت‌‌های شغلی اندکی را باقی می‌‌گذارد، افق نامطلوب بازار کار جمعیت جوان را به سمت و سوی کسب مهارت لازم برای رقابتی جدی و گاه خشن سوق می‌‌دهد.
برآیند این پدیده‌‌ها نیز ایجاد انبوهی از نیروی جوان جویای کار است که البته طبیعتا با توجه به سطح «مهارتی» که در نتیجه تحصیلات کسب کرده‌‌اند با هر نوع اشتغالی ارضا نخواهند شد.بیشترین نرخ بیکاری را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند. نرخ بیکاری 22 درصدی استان کردستان که باید به هفت درصد برسد باید برای 131 هزار نفر اشتغالزایی داشته باشیم که این به نوبه خود 150 هزار میلیارد ریال سرمایه نیاز دارد./س
برچسب ها: شغل ، بیکاری ، بازار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.