به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران ايلام؛عباس نصراللهی در نشست کمیته توسعه بخش کشاورزی شهرستان مهران گفت: این طرح ها در زمینه های امور دام، احداث و ساخت محل نگهداری دام، پرواربندی گوساله، تولید و بسته بندی خوراک دام و طیور، زنبورداری، مرغ داری گوشتی، میدان عرضه دام، باغداری و زراعت اجرا می شود.
وی افزود: بیش از یک هزار و 120 نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم با ایجاد این طرحها صاحب شغل می شوند.
سرپرست فرمانداری شهرستان مهران ادامه داد: پرونده 243 طرح از مجموع این طرح ها به بانک ارسال شده و تاکنون 95 فقره از آنها، 31 میلیارد و 269 میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده اند.
نصراللهی شتاب بخشی در روند اجرا و جذب اعتبار طرح های یاد شده به وسیله دستگاه های مجری و بانک عامل را خواستار شد و گفت: شهرستان مهران که دارای دو نوع آب و هوای متفاوت است از ظرفیت و قابلیت های نهفته ای برای اجرا و توسعه بخش کشاورزی، آب و خاک و دامپروری برخوردار است.
وی تاکید کرد: باید از تمام ظرفیت ها و توان دستگاه ها و بانک های عامل برای اجرای طرح های کشاورزی این شهرستان استفاده شود.
سرپرست فرمانداری شهرستان مهران هدف از اجرای طرح توسعه کشاورزی را افزایش سطح تولید، گسترش و ایجاد شغل و افزایش بهره وری در بخش کشاورزی عنوان کرد.
فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه ناحیه مهران نیز در این نشست با اعلام این که در حوزه بسیج سازندگی، طرح های محرومیت زدایی و عمرانی قابل توجهی در مناطق کم برخوردار روستایی اجرا شده است، گفت: هدف از اجرای طرح های توسعه بخش کشاورزی در راستای تبیین شعار مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی است و این موضوع بیشتر بر روی صنایع کوچک و زودبازده باید متمرکز شود.
سرهنگ اکبر ملکی افزود: پرورش مرغ خانگی و بومی، تقویت دامداری های کوچک و سنتی و ایجاد زمینه و مناطق پرورش زنبور عسل از جمله سه طرحی است که در شهرستان مهران با موضوع و هدف اقتصاد مقاومتی باید اجرا و گسترش داده شود. /س