به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک، قره بیگلو افزود: زرندیه دارای یکی از بزرگترین مجتمع های پرورش شترمرغ کشور است که در زمینی به وسعت 500 هکتار ساخته شده و دارای 97 واحد است که تاکنون 48 واحد آن با سرمایه گذاری بخش خصوصی فعال شده است.
وی گفت : سالانه حدود 160 تن گوشت شترمرغ در زرندیه تولید میشود که این میزان 65 درصد تولید گوشت شترمرغ استان مرکزی است اما فعالان این عرصه به دلیل نداشتن کشتارگاه مجبورند که شترمرغهای گوشتی را برای کشتار به تهران انتقال دهند.
وی افزود : بنا بر این نیاز، ساخت یک کشتارگاه صنعتی با هدف فرآوری و صادرات گوشت شترمرغ با سرمایه گذاری اعضای مجتمع پرورش شترمرغ زرندیه آغاز شد و هم اکنون حدود 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
قره بیگلو گفت: این کشتارگاه مجهز به بخش های مختلفی چون پرکنی، تونل انجماد و کشتار خواهد بود و گوشت شترمرغ در این مکان با نظارت سازمان دامپزشکی بسته بندی و به بازار عرضه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه بهره برداری از این کشتارگاه موجب رونق و تمایل به سرمایه گذاری در این زمینه خواهد شد، افزود : صادرات و فرآوری گوشت شترمرغ، پوست، پر و پوسته تخم شترمرغ به دیگر کشورها از اهداف تاسیس این واحد صنعتی است./س