![ترامپ: معامله با ایران و چین ممکن است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339192_610.jpg)
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی رضوی، محمدحسین روشنک در ارتباط با برگزاری سومین کنفرانس بین المللی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی اظهار کرد: نخستین خاصیت گردشگری سلامت تقویت زیرساخت های سلامت کشور است که با تقویت زیرساخت ها نخستین بهره بردار آن مردم هستند.
رئيس کميسيون تجارت اتاق بازرگاني خراسان رضوي افزود: با ارزی که گردشگر سلامت به کشور وارد می کند می توان هزینه زیرساخت ها را تامین کرده و امکانات لازم برای خدمات درمانی مردم به وجود آورد.
روشنک تاکید کرد: ایران اسلامی با توجه به مکان های زیارتی و امکانات درمانی مجهز باید با هدفگذاری در بخش گردشگران سلامت جذب آنها را به سوی کشور داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: تمام کشورهای دنیا تلاش می کنند تراز درآمدزایی گردشگری را به سوی کشور خودداشته باشند, که درآمد آن نقطه قوتی در اقتصاد کشور است.
رئيس کميسيون تجارت اتاق بازرگاني خراسان رضوي یادآور شد: یکی از راه های درآمدزایی در حوزه گردشگری، گردشگر سلامت است که با سازماندهی مناسب می توانیم از ظرفیت خوب این گردشگران استفاده کنیم.
روشنک اذعان کرد: ایران اسلامی با توجه به مکان های زیارتی و امکانات درمانی مجهز باید با هدفگذاری در بخش گردشگران سلامت جذب آنها را به سوی کشور داشته باشد.
وی تصریح کرد: باید علاوه بر امکانات پزشکی، جاذبه های گردشگری مانند آثار باستانی و زیارتی به همراهان بیماران معرفی کرد تا آنها برای درمان در جمهوری اسلامی ایران ترغیب شوند.
رئيس کميسيون تجارت اتاق بازرگاني خراسان رضوي افزود: بیمارستان رضوی با توجه به امکانات پزشکی مدرن و مجهزی که دارد یک سنبل و ارزش برای استان خراسان رضوی است و تعداد زیادی از داخل و خارج کشور برای مداوای بیماری خود به این بیمارستان مراجعه می کنند./س