دکتر کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف ماهی از همان کودکی برای بدن مفید است خوردن مداوم ماهی و گنجاندن ماهی در رژیم غذایی تاثیر به سزایی در سلامتی افراد در سنین بالاتر می شود.
وی افزود: ماهی مقاومت بدن را افزایش می دهد و در سلامتی افراد نقش به سزایی دارد .
وی تصریح کرد: علاوه بر پروتئین در ماهی،وجود املاح در ماهی مانند روی و سلینوم، امگا 3 ، ید، عامل مهم در مقاومت بدن انسان می باشد.
وی عنوان کرد: امگا 3 دلیل سلامت سلول های بدن کارکرد مغز و اعصاب ، جلوگیری از فراموشی می باشد.
وی در ادامه گفت: هنگام پخت ماهی ریز تیغ های ماهی بر اثر حرارت آب می شود و در نتیجه غذا علاوه بر پروتئین و املاح مفید، سرشار از کلسیم می شود.
وی گفت: البته همه ماهی ها امگا 3 ندارند امگا 3 بیشتر در ماهی های آزاد، قباد و کمی در قزل آلا وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: در صورت مداوم مصرف کردن ماهی مقاومت بدن در برابر عفونت ها افزایش می دهد.
وی در نهایت گفت: عفونت ها مانند عفونت های بیمارستانی به دلایل مختلفی به وجود می آید و با عواملی نیز از بین می رود مقاومتی که با مصرف ماهی و ویتامین هایی مثل A,C در افراد به وجود می آید عفونت ها در بدن را رفع می کند./ح