به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس ؛سبزی و صیفی مورد نیاز مردم قشم از بندرعباس با فاصله 18 کیلومتر تأمین می شود.
یک کشاورز نمونه قشمی که 35 سال سابقه کشاورزی دارد 3 هکتار از زمینهای بایر روستای تُم سنتی را زیر کشت خیار ، گوجه فرنگی و سبزی برده است.
خیار و گوجه به صورت داربستی و در یک هکتار و سبزی در 2 هکتار کاشته شده است.
عبدالله تاب گفت : کاشت محصول در این مزرعه با سرمایه گذاری اولیه 40 میلیون تومان از اوایل شهریور آغاز شد.
تاب افزود : برداشت سبزی روزانه ، 700 کیلو گرم است که تا 6 ماه ادامه دارد .
از زمینهای زیر کشت خیار نیز روزانه یک تن به مدت یک ماه و گوجه فرنگی روزانه یک تن به مدت 4 ماه محصول برداشت می شود ./ب