به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اظهار داشت: مرگ ساليانه 217 ميليون نفر در جهان با کمبود مصرف ميوه و سبزي در ارتباط بوده و از هر 5 مورد سرطان هاي دستگاه گوارش یک مورد به علت مصرف كم ميوه ها است.
دكتر فروزان صالحي افزود: 31 درصد بيماري هاي قلبي عروقي و 11 درصد سكتههاي مغزي در جهان ناشي از مصرف كم ميوه است.
وي با اشاره به اين كه میوه ها احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهند، تصريح كرد: میوه ها و سبزی های تازه داراي حدود 180 نوع ویتامین و ماده معدنی مختلف است و مصرف مداوم ميوه فرآيند پيري را به تاخير مي اندازد.
به گفته اين كارشناس تغذيه، دستگاه گوارش با مصرف ميوه، قوي و ورزيده خواهد شد و سبب ميشود كه فرد كمتر دچار سوء هاضمه شود همچنين برای فعال کردن و تقویت کردن سیستم دفاعی طبیعی بدن باید از اقسام میوه وسبزی های خام استفاده کرد./ع2