به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، مسعود حسنی با بیان این که این طرح جایگزین روش پیشین تولید آب مقطر (تبخیری) شده است، افزود: با بهره برداری از روش اسمز معکوس، روزانه یک هزار و 440 مترمکعب آب مقطر با کیفیت مطلوب تولید خواهد شد.
وی کاهش مصرف سالانه 383 مگاوات برق، افزایش پایداری شبکه برق پالایشگاه، حذف مصرف 40 تن اسید سولفوریک در سال و خطرهای کار با اسید، همچنین صرفه جویی سالانه 347 هزار تن بخار(معادل 37میلیون مترمکعب گاز در سال) را از جمله مزیت های بهره برداری از طرح تولید آب مقطر به روش اسمز معکوس برشمرد.
حسنی ایجاد ظرفیت برای تولید 40 تن بخار در ساعت، استفاده از آب دور ریز اسمز معکوس و صرفه جویی اقتصادی در بخش نگهداشت و تعمیر را از دیگر مزایای اجرای طرح یاد شده عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد گفت: با اجرای طرح تولید آب مقطر به روش اسمز معکوس، دو هزار و 640 نفر ساعت کار در بخش تعمیرات مکانیک و 330 نفر ساعت کار در کارگاه مرکزی صرفه جویی شده است.
وی هزینه اجرای این طرح (تولید آب مقطر به روش اسمز معکوس) را حدود 12 میلیارد ریال و سود سالانه آن را 17 میلیارد ریال اعلام کرد./ر