در ديدار "مهدي غضنفري " وزير صنعت، معدن و تجارت با جمعي از بازرگانان مقيم قرقيزستان در محل سفارت ايران در بيشكك در باره برخي مشكلات، رفع آنها و همچنين چگونگي ارتقاء سطح مبادلات تجاري گفت و گو شد.

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از شبكه اطلاع رساني توليد و تجارت ايران(شاتا)، دراين ديدارمسائلي چون محدوديت واگن براي صادرات كالا از ايران به قرقيزستان، مطرح شد و مقرر شد براي حل اين مسئله هفته آينده در جلسه اي در وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور نماينده بازرگانان ايراني در قرقيزستان، راه آهن جمهوري اسلامي و استاندار خراسان رضوي برگزار شود.

همچنين محدوديت هاي گمركي در سرخس ، محدوديت ها و ممنوعيت هاي صادراتي براي برخي اقلام پتروشيمي ، محدوديت هاي صدور ويزا براي بازرگانان كشورمان توسط قرقيزستان از ديگر موارد مطرح شده بود كه مقرر گرديد ضمن پيگيري اين مسائل در مورد صدور ويزا نيز با مقامات قرقيزي گفت وگو شود .

بازرگانان ايراني دراين نشست با اشاره به قرارداد تعرفه ترجيحي با قرقيزستان افزايش تعداد كالاهاي مورد مبادله را خواستار شدند كه قرار شد پيشنهادات خود را براي بررسي هاي بيشتر به سازمان توسعه تجارت ارايه كنند.

وزير صنعت ، معدن و تجارت كه براي سفري دو روزه به همراه معاون اول رييس جمهوري براي شركت در يازدهمين اجلاس نخست وزيران سازمان همكاري شانگهاي در قرقيزستان به سر مي برد، مقرر كرد تا در نزديك ترين زمان ممكن جلسه اي با حضور نمايندگان بازرگانان ايراني درقرقيزستان، سازمان توسعه تجارت و دستگاه هاي ذيربط براي حل مشكلات برگزار شود .

يادآور مي شود ، در ديدار غضنفري با بازرگانان ايراني مقيم قرقيزستان مديرعامل بانك توسعه صادرات ، مدير كل بانك مركزي و چند تن از مسئولان وزارت صنعت ، معدن و تجارت حضورداشتند.
معاون اول رييس جمهوري و هيات همراه امروز بعدازظهر به كشورمان باز مي گردند./س
برچسب ها: صنعت ، تجارت ، معدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار