سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارن تبریز افزود: کاهش جمعیت آفات، جلوگیری از انتشار بیماری ها و افزایش مقاومت در مقابل آفات و بیماری ها را باید از آثار استفاده از کود آلی در باغ تلقی نماییم.
وی تشریح کرد: افزایش ظرفیت تبدیل عناصر غذایی خاک و افزایش مواد غذایی در آن با استفاده از کودهای آلی در باغ به اثبات رسیده است.
اسکندری ادامه داد: بهره گیری کودهای آلی بهبود یافتن تهویه خاک باغ را نیز در پی دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره ای به گوشه ای دیگر از مزایای کودهای آلی یادآور شد: کارشناسان افزایش عملکرد و بهبود کیفیّت محصولات باغی را از نتایج بهره گیری از کود آلی در باغ می دانند.
اسکندری کودهای آلی را با عنوان حافظان آب در باغ دانست و تاکید کرد: باغداران کودهای آلی را در افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک بی تاثیر نمی دانند./س