رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان شمالی گفت:ذخیره سازی میوه شب عید در انبارهای خراسان شمالی آغاز شده است.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، سید ابراهیم حسینی افزود:سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان شمالی با هدف جلوگیری از ایجاد بازار سیاه و جوسازی علیه بازار میوه در ایام عید،اقدام به ذخیره سازی میوه برای عرضه در روزهای پایانی سال جاری و تعادل بازار کرده است.

وی با بیان اینکه در این راستا تفاهم نامه‌هایی با تامین‌کنندگان سیب و پرتقال منعقد شده است،تصریح کرد:در حال حاضر برای تامین 600 تن سیب و هزار و 300 تن پرتقال برای ذخیره سازی به منظور عرضه در ایام عید در خراسان شمالی قرار داد منعقد شده است.

حسینی پیش بینی قیمت عرضه این میوه‌ها در ایام عید را با توجه به قیمت خرید فعلی این میوه‌ها،سیب تعاونی با قیمت هر کیلوگرم هزار و 650 تومان و پرتقال نیز هر کیلوگرم هزار و 450 تومان عرضه شود.

وی اظهار داشت:توزیع میوه شب عید در میادین میوه سطح شهرها و روستاهای استان با ایجاد پایگاه‌های ثابت و سیار فروش و نیز از طریق میوه فروشی‌های سطح شهر انجام می‌شود.

در ایام عید سال گذشته سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان شمالی در مجموع دو هزار و 100 تن میوه شامل هزار و 300 تن پرتقال و 800 تن سیب را با قیمت تعاونی به تفکیک جمعیت،در هفت شهرستان خراسان شمالی عرضه کرد./س

برچسب ها: تامین ، میوه ، عید نوروز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.