به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مهندس زهرا معزکریمی مجری طرح در بیان جزییات روش ارائه شده بیان داشت: این پروژه به بررسی یکی از مباحث در زمینه رباتیک گروهی میپردازد بدین صورت که تعداد زیادی ربات غیرفعال و ثابت که حرکت نمیکنند توسط یک ربات که در ابتدا فعال است و میتواند حرکت کند ،فعال میشوند.
وی با اشاره به اینکه این طرح یک پروژه بنیادی و نظری محسوب می شود که به صورت غیر مستقیم بر صنعت تاثیر دارد، افزود: این روش برای مواقعی کاربرد دارد که برای انتقال اطلاعات به مجاورت فیزیکی نیاز است و مباحث و مسائل بررسی شده در این پروژه در توزیع و انتقال داده و يا هر محموله قابل رونوشت ديگر کاربرد دارد.
وی تصریح کرد:مواقعی که هزینه پهنای باند در شبکه ها زیاد بوده و یا ریسک امنیتی بالا ست میتوان از این روش استفاده نمود.
پژوهشگر طرح اذعان داشت: يکي از مسائلي که برای اولین بار در اين پروژه مورد بررسي قرار گرفته، حالت شعاعی مسأله فعالسازی است که اين مسأله نیز کاربردهاي فراواني دارد.
وی در بیان کاربردهای حالت شعاعی گفت: يکي از کاربردهاي آن زماني است که مجموعه زيادي از گره هاي حسگر در فضاي وسيعي پراکنده شده و هدف پخش اطلاعات در کمترين زمان ممکن در کل شبکه باشد که براي انتقال اطلاعات به هر گره کافي است به محدوده تحت پوشش آن برسيم؛ سپس هر گره پس از دريافت اطلاعات ؛خود نيز به انتشار آن در شبکه ميپردازد تا زمانی که اطلاعات به همه گره های شبکه برسد.
گفتنی است :این پروژه در قالب رساله کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر ،گرایش نرم افزار با راهنمایی دکتر علیرضا باقری در دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی امیرکبیر به ثبت رسیده و تاکنون 6 مقاله علمی از آن در کنفرانس های ملی و بین المللی ارائه شده است./ح