به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج ، پسته با کاهش روند جذب کربوهیدراتها در بدن میتواند قند خون را پایین بیاورد.
پسته حاوی مقدار زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاستهای غنی و مواد معدنی مهم مانند پتاسیم و منیزیم است که بسیاری از نیازهای بدن را تامین میکند.
علاوهبراین، پسته برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و مصرف آن برای باز کردن مجاری کبد توصیه میشود.
همچنین وجود کلسیم و آهن در پسته سبب شده که این نوع خشکبار نقش بسیار مهمی در استحکامبخشیدن به استخوانها و دندانها و همچنین درمان بیماریهایی چون کم خونیهای ناشی از فقر آهن داشته باشد. /ع