وی افزود: زعفران نیشابور غالبا در مناطق مرکزي، بخش ميانجلگه و زبرخان این شهرستان کشت میشود.
معاون سازمان و مدير جهاد کشاورزي نيشابور ادامه داد: ميزان درآمد ناخالص کشاورزان شاغل در اين بخش با اشتغال مستقيم و غيرمستقيم بيش از 495 هزار نفر، مبلغي بالغ بر 254 ميليارد ريال است.
نبوینامقی عنوان کرد: در سال زراعي جاري، با توجه به شرايط ويژه اقليمي، از هر هکتار زیر کشت 8/2 کيلوگرم زعفران برداشت شده است و سهم نیشابور از توليد امسال، حدود هشت تن زعفران خشک است.
وی با اشاره به حمايت جهاد کشاورزي نیشابور از زعفرانکاران این شهرستان توضیح داد: تامين کودهاي شيميايي و ريزمغذي مورد نياز، ارائه راهنماييها و توصيههاي فني و در اختيار گذاشتن دستگاههاي هيتر بهمنظور خشک کردن زعفران به کشاورزان از حمایتهای جهاد کشاورزی بوده است.
معاون سازمان و مدير جهاد کشاورزي نيشابور گفت: احداث مزارع و طرحهاي آرماني، اجراي طرحهاي الگويي، تحقيق و بررسي پيرامون روشهاي مطلوب کاشت و استفاده بهينه از نهادهها و امکانات منجر به برداشت محصول بهتر و بيشتر شده است.
نبوینامقی اظهار کرد: با رعايت رهنمودهاي کارشناسان، کشاورز زعفران کار قادر است در نخستین سال کاشت، از هر هکتار حدود 800 گرم زعفران برداشت کند.
وی اضافه کرد: زعفران، ارزشمندترين رستني ايران است که با توجه به ويژگيهاي خاص، نياز آبي کمتر، درآمد بيشتر و کمترين مديريت داشت، گلهاي فيروزهفام اين گياه پهنه اراضي نيشابور را نيز در برگرفته و در اين شهرستان با استقبال زياد کشاورزان مواجه شده است./ب