علی پیرمرادی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: 55 هزار مجری و بهرهبردار که از افراد محلی و روستائیان مراتع انتخاب میشوند برای اجرای طرحهای قرق و احیای مراتع و توسعه عرصههای منابع طبیعی و جنگلی در آذربایجانغربی وجود دارد.
وی با بیان اینکه اکثر مجریان احیای مراتع دامدارها بوده و دارای پروانه چرا هستند تصریح کرد: این افراد مهمترین بازوهای اجرایی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجانغربی در احیای مراتع استان به شمار میروند.
پیرمرادی با اشاره به برگزاری 34 عنوان دوره آموزش ترویجی در مراتع آذربایجانغربی خاطر نشان کرد: 13 هزار نفر از مجریان احیای مراتع تا پایان سال جاری آموزش داده میشوند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجانغربی افزود: پس از نیازسنجی مراتع در نقاط مختلف استان، آموزشهای لازم در راستای احیای مراتع از جمله بذرپاشی در مراتع، چگونگی اجرای طرحهای مرتعداری و دامداری و... به مجریان طرح داده میشود./ع
وی به لزوم احیای مراتع اشاره کرد و گفت: از ویژگیهای بارز مرتع غنی جلوگیری از ورود آفت سن به مزارع گندم است.
پیرمرادی با بیان اینکه برای تشکیل یک سانتیمتر خاک قابل کشت سالها زمان نیاز است گفت: مرتع در زمان بارندگی مانند اسفنج عمل میکند بنابراین هم آب را جذب کرده و از وقوع سیل جلوگیری میکند و هم سبب حفاظت از خاک میشود.