گرايش مردم کشورهاي اروپايي براي استفاده از غذاهاي حلال و به دليل سالم و بهداشتي بودن آنها افزايش يافته است.

فاطمه آقاميري کارشناس اقتصادي در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، به اهميت درج برند حلال بر روي کالاهاي صادراتي ايراني اشاره کرد و گفت: صادرات غذاهايي با برند حلال يکي از سياست هاي مهم دولت است که با اجراي آن مواد غذايي ايراني مي تواند جايگاه خوبي را در بازار کشورهاي اسلامي و حتي اروپايي داشته باشد.

وي ادامه داد: استاندارد حلال روي برند محصولات غذايي مورد تصويب قرار گرفته و اقدامات اوليه آن نيز در حال انجام است.

آقاميري با اشاره به اينکه گرايش مردم کشورهاي اروپايي به استفاده از غذاهاي حلال افزايش يافته است گفت: به خاطر سالم بودن غذاهاي حلال ميل مردم اروپا به استفاده از اين غذاها روز به روز در حال افزايش است و با سرمايه گذاري در اين بخش مي توان بازار خوبي براي  کالاهاي صادراتي ايراني به وجود آورد.

وي در پايان گفت: سرمايه گذاري در اين بخش براي صادرات محصولاتي با برند حلال هم اشتغال پايدار ايجاد مي کند و هم با حمايت دولت تنوع محصولات صادراتي را باعث مي شود./س
برچسب ها: غذا ، صادرات ، حلال ، سالم ، بهداشتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار