دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان در نظر دارد «دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي» را در روزهاي نهم و 10 ارديبهشت‌ماه سال 1392، در محل اين دانشگاه برگزار کند.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد توسعه فناوري نانو؛ ايجاد بستري مناسب براي تحقیقات کاربردی‌تر و متناسب با نیاز جامعه، تبادل اطلاعات ما بين محققان حوزه صنايع غذايي و آشنايي با جديدترين يافته‌هاي علمي عرصه صنايع غذايي از جمله اهداف برگزاري اين همايش عنوان شده است.

از جمله محورهاي مورد بررسي مرتبط با فناوري نانو در همايش ملي علوم و صنايع غذايي مي‌توان به «نانو فناوري در صنايع غذايي» اشاره داشت. روش‌هاي نوين فراوري در صنايع غذايي، روش‌هاي نوين پايش کيفيت، ايمني مواد غذايي، فرآورده‌هاي غذايي اورگانيک، ريزپوشاني(ميکروکپسوليزاسيون) در صنايع غذايي، کاربرد زيست‌فناوري در صنايع غذايي، بسته‌بندي در صنايع غذايي، فرآوري پس‌ماندهاي کشاورزي و بهينه‌سازي مصرف انرژي در صنايع غذايي از ديگر موضوعات مورد بحث در اين همايش به شمار مي‌روند.

متقاضيان شرکت در اين همايش فرصت دارند تا آخر وقت اداري روز 20بهمن‌ماه سال جاري، چکيده مقالات خود را به دبيرخانه همايش ارسال کنند. همچنين ثبت‌نام بدون ارسال مقاله تا تاريخ 25 فروردين‌ماه سال 1392امکان‌پذير است.

علاقمندان مي‌توانند براي کسب اطلاعات بيشتر به پايگاه اينترنتي دومين همايش ملي علوم و صنايع غذايي مراجعه کنند. همچنين تماس با دبيرخانه همايش از طريق شماره تلفن 05812201091 امکان‌پذير است./ع2
برچسب ها: غذایی ، علوم ، دانشگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار