به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران خدمات تلویزیونی بلینک باکس در انگلیس، اعلام کردند؛ طي 9 سالی که مردم این کشور، تلویزیون تماشا می کنند، سه سال را با دیدن برنامه های تکراری و بي محتوا می گذرانند. به گزارش این موسسه، انگلیسی ها روزانه 3.5 ساعت تلویزیون تماشا می کنند که این میزان، 5 برابر از مجموع کارهای دیگر روزانه، از قبیل خرید و ورزش بيشتر است.
در این پژوهش، از 2000 فرد بالغ در انگلیس، نظرخواهی و مشخص شد که اگر دوران بزرگسالی یک فرد را 62 سال در این کشور حساب کنند، 15 درصد آن به تماشای تلویزیون می گذرد. افراد شرکت کننده در این نظر سنجی خودشان گفته اند که از 9 سالی که صرف تماشای تلویزیون می کنند، 16 ماه به دیدن برنامه های تکراری و دو سال نیز به تماشای برنامه های بي محتوا صرف می شود که کیفیت نازلي دارند.
براساس این گزارش، بازنشستگان بالاتر از 65 سال، روزانه با تماشای حدود 6 ساعت تلویزیون، بیش ترین مخاطبان تلویزیون به شمار می روند.