حمید جلالی در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: آذربایجانغربی از لحاظ وجود معادن، غنی است به طوری که مسیر معادن از شمال استان تا جنوب کشیده شده است.
وی با اشاره به تعداد معادن موجود در شهرستان میاندوآب، تصریح کرد: 17 معدن فعال در میاندوآب وجود دارد که از این تعداد 12 معدن به طور دائم و پنج معدن دیگر به صورت فصلی در حال فعالیت هستند.
جلالی با بیان اینکه بسیاری از مردم بومی منطقه در معادن میاندوآب شاغل هستند، گفت: 200 نفر به طور مستقیم در معادن مشغول به کار هستند.
فرماندار میاندوآب با اشاره به فرآوری، حمل و نقل و فروش سنگ های معدنی، خاطرنشان کرد: بیش از 400 نفر در این بخشها به طور غیرمستقیم اشتغال دارند.
وی افزود: بسیاری از معادن میاندوآب، معادن سنگهای تزئینی هستند و پروانه اکتشاف گوگرد، آهن و مس صادر شده است.
جلالی عمده مشکل موجود در بخش معادن استان را نبود کارخانه فرآوری سنگ معدن عنوان کرد و گفت: سنگهای معدن استخراج شده برای فرآوری به سایر استانهای کشور از جمله اصفهان فرستاده میشوند که این کار سبب بالا رفتن ارزش افزوده محصولات نهایی معادن میشود.
فرماندار میاندوآب به برنامهها و کارهای انجام شده در ارتباط با احداث کارخانه فرآوری سنگ معدن میاندوآب اشاره کرد و گفت: در این خصوص سرمایهگذارانی که اعلام آمادگی کردهاند، دعوت شدهاند و در شرف اخذ پروانه هستیم.
وی احداث کارخانه فرآوری سنگ معدن در میاندوآب را گام بلندی در راستای رونق اقتصاد آذربایجانغربی عنوان کرد و تصریح کرد: به دلیل وجود منابع طبیعی و معادن غنی در استان، ایجاد زیرساختهای لازم برای بهرهبرداری هر چه بیشتر از این منابع ضروری است./س