به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس وقتی چای سبز داغ است، دم کردن چای باعث آزاد شدن نوعی آنتیکسیدان به نام کاتهچین میشود، این آنتیکسیدان خواص ضدالتهاب و ضدسرطان دارد (این آنتیکسیدان وقتی چای سرد میشود، کم میشود؛ بنابراین وقتی چای داغ است آن را بنوشید)
در سال 2007 نتایج پژوهشی در مجله تغذیهای زیست شیمی منتشر شد که عنوان میکرد نوشیدن 2 تا 6 فنجان چای سبز نه تنها مانع سرطان پوست میشود بلکه میتواند آسیبهای پوستی ناشی از آفتاب را خنثی کند؛ *بذر کتان چروکها را کاهش میدهد./س