معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خراسان‌شمالی گفت: ازابتدای امسال تاکنون 16 هزارو 500 تن گوشت قرمز دراستان تولید شده است.

 

علی مبارکی در گفتگوبا خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد، بابیان این خبرگفت: پیش‌بینی می‌شود که تا پایان امسال 25 هزار و 850 تن گوشت قرمز در استان تولید شود.

وی بابیان اینکه عمده گوشت قرمزتولیدشده دراستان مربوط به گوشت گوسفند است،افزود:امسال میزان تولید گوشت قرمز در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد گوشت قرمز تولید شده دراستان به دیگر استان‌ها صادر می شود،گفت:پیش‌بینی شده که تا پایان برنامه پنجم توسعه 28 هزار و 670 تن گوشت قرمز دراستان تولید شود./س

برچسب ها: تولید ، گوشت ، قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.