يك متخصص تغذيه گفت: اين ميوه، آنتي‌اكسيدان زيادي دارد و به همين دليل در كاهش ريسك بيماري‌هاي قلبي و عروقي و سرطان پروستات و سرطان سينه و سرطان‌هاي ديگر بسيار موثر است و ميزان فشار خون و كلسترول را نيز كاهش مي‌دهد. انار براي بيماران ديابتي نيز در حد مجاز مشكلي ايجاد نمي‌كند.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان؛دكتر دردانه حسين اظهار كرد: يك انار متوسط به وزن 280 گرم حاوي ميزان زيادي كربوهيدرات است و مقدار بسيار كمي نيز چربي دارد. همچنين يك انار با اين وزن حاوي 230 كيلو كالري انرژي است.

وي افزود: انار سرشار از ويتامين C است و به همين دليل مصرف آن در دوران سرماخوردگي مفيد است و نيز اين ميوه ويتامين K و پتاسيم زيادي دارد.

حسين تصريح كرد: برخي از مردم تصور مي‌كنند كه انار آهن زيادي دارد در حالي كه اين گونه نيست و آهن موجود در اين ميوه زياد نيست. از ميان مواد معدني موجود در انار، ميزان كلسيم زياد است و داراي مقداري آهن، منيزيم و مس نيز هست.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت: انار سرشار از ويتامينC است و مي‌تواند در كاهش ريسك بيماري‌هاي قلبي موثر باشد.

وي ادامه داد: آب انار نيز همه اين خواص را دارد ولي رب‌انار با حرارت ديدن، ميزان زيادي از ويتامين c و املاح خود را از دست مي‌دهد و مصرف آن به صورت تازه بيشتر توصيه مي‌شود./ب



برچسب ها: بیماری ، انار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.