انتخاب رژیم غذایی متنوع با ترکیبات خاص خطر ابتلا به بیماری های جدی و مهم را کاهش می دهد.

دکتر سبحان ابراهیمی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران عنوان کرد:   انتخاب رژیم غذایی متنوع که حاوی ترکیبي از آنتی اکسیدان ها، غلات سبوس دار و اسید های چرب ضروری برای بدن باشد، خطر ابتلا به بیماری های جدی و مهم مثل دیابت و آلزایمر و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

وی در ادامه مطلب افزود: یک رژیم غذایی با این ویژگی ها می تواند میزان کلسترول خون را که عامل اصلی بروز بیماری های قلبی است تا یک سوم کاهش دهد و تا حدود یک دهم از سطح فشار خون بکاهد .

ابراهیمی تصریح کرد: یک رژیم غذایی سالم و  متنوع باید حاوی مقادیر زیادی از میوه ها ، سبزیجات، مغز خشکبار و ماهی های حاوی اسید های چرب ضروری و همچنین غلات سبوس دار باشد.

وی در ادامه اظهار داشت: کلید موفقیت در یک تغذیه کامل و سالم این است که تمام این انواع خوراکی ها را به رژیم روزانه خود وارد کنید.

ابراهیمی خاطر نشان کرد: این رژیم غذایی زمانی باعث سلامت و تقویت بدن می شود که همه این مواد غذایی با هم مصرف شوند و فقط مصرف یکی از آن ها نمی تواند ریز مغذی های ضروری برای بدن را به میزان کافی تامین کند./ع2
برچسب ها: رژیم ، غذایی ، بیماری ، خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار