برنامه‏ های جانبی جشنواره میگو که برای نخستین ‏بار در ایران به صورت ملی برگزار می ‏شود که هدف از آن فرهنگ سازی مناسب و ذائقه پروری و ترویج استفاده از آن است.

حسن محسنی دبیر جشنواره ملی میگو در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با بیان این مطب گفت: نمایشگاه محصولات آبزی(میگو)، برگزاری مسابقه ماهیگیری، ایجاد غرفه نقاشی و گریم کودک، ایجاد غرفه کارشناسی تغذیه در حوزه غذاهای دریایی، کلاس آموزش طبخ آبزیان (ویژه میگو) و ارائه غذاهای محلی آبزیان از جمله برنامه‏ های جانبی جشنواره ملی میگو است که در روزهای 17 تا 19 آبان ماه سال جاری در جزیره قشم برگزار خواهد شد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را فرهنگ ‏سازی مناسب و ذائقه پروری و ترویج استفاده از آبزیان مفید در سبد غذایی خانوار ایرانی دانست و گفت: این جشنواره در راستای تلاش برای توسعه صنعت آبزی پروری و صنایع وابسته به آن با همکاری و مشارکت دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد سازمان شیلات ایران و سازمان منطقه آزاد قشم در جزیره قشم برگزار می ‏شود.

محسنی همچنین افزود: کمیته‏ های چهارگانه این جشنواره شامل کمیته‏ های هماهنگی و امور استان‏ها، کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی، کمیته فنی و محتوایی و کمیته تشریفات و پشتیبانی تحت عنوان ستاد اجرایی از طرف دبیرخانه شورای هماهنگی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، سازمان شیلات و منطقه آزاد قشم فعالیت خود را دنبال می ‏کنند.

لازم به یادآوری است در این جشنواره تمامی استان ‏های دارای این صنعت حضور خواهند داشت.
هم چنین اخبار و اطلاعات بیشتر در خصوص جشنواره ملی میگو از طریق در سایت اختصاصی جشنواره به آدرس WWW.Maygoofestival.ir قابل دریافت است./ر
برچسب ها: میگو ، جشنواره ، ترویج ، فرهنگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار