به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، این جشنواره با مشارکت سازمان شیلات ایران و دبیرخانه شورا، نیمه دوم آبان ماه سال جاری در منطقه آزاد قشم برگزار می شود.
برگزاری یک دوره آموزش تخصصی تضمین کیفیت آبزیان و تجلیل از فعالان عرصه مواد غذایی دریایی کشور از دیگر برنامه های این جشنواره خواهد بود.
همچنین از برنامه های جانبی این جشنواره می توان به نمایشگاه صنایع دریایی و محصولات وابسته، کارگاه آموزش طبخ ماهی و میگو، کارگاه نقاشی کودکان، مسابقه ماهیگیری، مسابقه نقاشی و عکس با موضوع محصولات دریایی اشاره کرد.
هدف از برپایی این جشنواره گسترش فرهنگ استفاده از مواد غذایی دریایی در سبد خانواده ها و بهینه سازی مصرف میگو و تغذیه سالم است. /ر