
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان ، سید رضا موسوی گفت: كشت محصول سیر در منطقه سیستان نیمه دوم مهرماه هر سال آغاز و در نیمه دوم اردیبهشت ماه برداشت می شود.
وی بیان كرد: امسال 25 هكتار از زمینهای زراعی شهرستان زهك به كشت سیر اختصاص یافت.
وی اظهار داشت: در هر هكتار از اراضی زراعی زهك 800 تا هزار كیلوگرم بذر سیر استفاده می شود كه این بذرها در قالب طرحهای ترویجی و واحدهای زراعی به كشاورزان تحویل شده است.
مدیر جهاد كشاورزی زهك گفت: با برنامه ریزی انجام گرفته تلاش داریم علی رغم محدودیت منابع آبی كشت سیر در منطقه سیستان را به عنوان یك طرح الگویی و اثرگذار مطرح كنیم.
موسوی اقتصادی بودن محصول سیر، نیاز اندك آبی آن، ماندگاری بالا در مقابل سایر سبزیجات برگی و فروش مناسب آن در بازار را از عوامل توسعه سطح زیر كشت این محصول عنوان كرد.
منطقه سیستان دارای سه شهرستان زابل، زهك و هیرمند است./ع