عقیم کردن ویروس تب کریمه کنگو با قطعه قطعه کردن لاشه های گاو و گوسفند به مدت 24 ساعت حاصل می شود.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، گفت: همزمان با عید سعید قربان، سفارشات تلفنی برای ذبح دام از 24 ساعت قبل انجام می شده که لاشه ها، به مرحله پیش سرد منتقل می شدند.

جعفر عطارباشی با اشاره به این مطلب افزود: افرادی که در روز عید قربان اقدام به ذبح دام کردند باید متعهد می شدند که از محصول به دست آمده تا 24 ساعت استفاده نکنند و در غیر این صورت بروز هرگونه بیماری، با مسئولیت خریدار خواهد بود.

وی تصریح کرد: امسال استقبال مردم برای کشتار دام در عید قربان و در کشتارگاه های صنعتی استان بسیار چشمگیر بوده و میزان پراکندگی آلودگی کاهش داشته است.

عطارباشی ارائه ندادن جگر سفید دام به مراجعان را به دلیل بروز آلودگی و یا مشاهده کیست عنوان کرد و گفت: این محصول فقط در صورت تقاضای خریداران به آن ها تحویل داده شد.

وی همچنین با اشاره به ضبط یک لاشه گاو و یک لاشه گوسفندی خاطرنشان کرد: این اقدام مانع بروز بیماری شده و تجهیز خریداران به ماسک، کفش و کاور از دیگر اقدامات بهداشتی در ارائه خدمات عید سعید قربان بوده است. 

برچسب ها: تب ، کریمه ، کنگو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.