به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران از سنندج، چای سفید، یکی از گرانترین انواع چای در بازار است و تولید این چای سختتر
از چایهای سبز و سیاه است و این چای همه خواص اعجابآور این گیاه پرمصرف را
در خود دارد و از سالمترین نوشیدنیهای جهان است.
خواص اصلی این چای تفاوتی با چایهای دیگر ندارد، اما فرایند تولید آن
تاثیرگذاری مواد طبیعی چای را افزایش میدهد و ضمن اینکه این چای از جوانه و
برگهای جوان گیاه چای درست میشود و برگهای تازه و جوان چای طی فرآیندی
با بخار آب خشک میشوند و این روش همه آنتیاکسیدانهای موجود در برگ چای
را حفظ میکند.
چای سفید بیش از دیگر چایها خاصیت آنتیباکتریال و ضد ویروسی دارد و در
تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است و همه چایها به دلیل وجود آنتیاکسیدان
خاصیت ضدسرطانی دارند، اما هیچکدام برای رقابت در این ویژگی معجزهآسا به
پای چای سفید نمیرسند. نوشیدن هر لیوان چای سفید خطر سرطان وعفونتهای
مرتبط را کاهش میدهد.
این چای بیرنگ جز اینکه جرم و ردی از خود بر روی دندان نمیگذارد، به دلیل
کلسیم و فلوراید بالایی که دارد، یک سپر مقاوم در مقابل پوسیدگی دندان
است.
داشتن رگهایی سالم و قوی هدیهای است که چای سفید به طرفداران خود
میدهد و فشار خون و کلسترول مصرفکنندگان دائمی چای سفید هیچگاه بالا
نمیرود و به این ترتیب خطر سکته و نارساییهای قلبی جان آنها را تهدید
نمیکند.
کسانی که مستعد پوکی استخوان و آرتروز هستند، میتوانند با نوشیدن چای سفید سایه این دردهای مزمن را از سر بدن خود دور کنند.
داشتن پوستی شفاف و حفاظت از آن در برابر اشعههای مضر خورشید، یکی دیگر
از تاثیرات نوشیدن این چای است و در آخر هر روز پر کار، نوشیدن یک لیوان
چای سفید خستگی شما را از بین میبرد و خوابی راحت و آرام آخرین هدیهای
است که این نوشیدنی سالم به شما میدهد.//س