به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد حجتالاسلام حجت گنابادینژاد در جلسه میقاتالرضا(ع) در محل امامزاده محروق(ع) نیشابور افزود: اولویت کار ما این بوده که بقاع امامزاددههایی که در مسیر مشهد هستند را شناسایی کرده و در احیا و عمرانی آنها بکوشیم.
وی اظهار کرد: تنها چهار بقعه حاشیه جاده در سال 1390 در راستای برنامههای عمرانی قرار داشت که در سال جاری این تعداد افزایش یافته است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه نیشابور ادامه داد: بر اساس مطالعات بیشترین دغدغه زائران حرم امامرضا(ع) اقامتگاههای بین راهی بوده که این دغدغهها بهگونهای بوده که موضوع اصلی سفر فراموش میشد.
گنابادینژاد توضیح داد: این جلسه، آغازی برای همایش فرهنگی میقاتالرضا(ع) بوده است که شناسایی بقاع امامزادههای حاشیه جاده و آبادانی آنها مورد توجه قرار گیرد.
وی یادآور شد: نخستین همایش با پیام حضرات آیات عظام جوادی آملی، نوری همدانی و سخنرانی دکتر ولایتی در مشهد بر گزار شد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه عنوان کرد: دومین همایش میقاتالرضا(ع) در استان گلستان برگزار شد که شش استان خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، سمنان، مازندران و گلستان در رابطه با این مهم ماموریت یافتند.
گنابادینژاد اضافه کرد: برنامههای پیشبینی شده در این راستا شامل رونمایی از سرود اختصاصی میقاتالرضا(ع) در استان، تولید مستند داستانی میقاتالرضا(ع)، رونمایی از تمبر میقاتالرضا(ع)، آییننامه خدمات فرهنگی که با استقرار یک روحانی در بقاع متبرکه حاشیه جادهها انجام گرفته است.
نخستین معاون زیارت استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: امسال طرح و برنامه استانداری مدیریت زائران حرم امام رضا(ع) است.
حجتالاسلام حسن ناصریپور افزود: کار ریشهای و عملی با وجود شعارها در این زمینه بسیار ضعیف بوده است.
وی بیان داشت: یکی از مکانهای مهم مسیر عبور زائران امامرضا(ع)، شهر نیشابور است که باید کاری کنیم که زائرانی که به مشهد میآیند حتما یک روز را هم به نیشابور بروند.
معاون زیارت استانداری خراسان رضوی ادامه داد: تمامی کارهای عمرانی دارای مهندسی فکری است اما کار فرهنگی ضرورت زیادی دارد و ما امروز به دنبال میقاتالرضا(ع) هستیم.
ناصریپور خاطرنشان کرد: ما آمادگی داریم هزینههای مربوط به طرحهای توسعه عمرانی و فرهنگی بقاع متبرکه فضلابن شاذان(ع) را تقبل کنیم./س