احمدرضا رییس زاده در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان اظهار کرد:برداشت زیتون در این استان از اواسط شهریور آغاز شده بود.
وی افزود:امسال از یکهزار و 325 هکتار سطح زیر کشت باغ های زیتون استان اصفهان 620 هکتار بارور و 705 هکتار نهال درخت زیتون است و هر ســاله به سطح بارور آن افزوده می شود.
مدیرامور باغبانی سازمان جهادکشاورزی اصفهان گفت:سال گذشته سطح زیر کشت یکهزار و 305 هکتار و میزان تولید 363 تن بود.
رییس زاده با اشاره به اینکه زیتون تولیدی اصفهان بیشتر از ارقام زرد و روغنی است، گفت: شهرستان های کاشان، اصفهان، اردستان، مبارکه، خوروبیابانک و نجف آباد عمده تولیدکنندگان زیتون استان هستند.
به گفته وی بیشتر محصول زیتون اصفهان برای تهیه کنسرو استفاده می شود و دو کارخانه تبدیل و فراوری این محصول نیز در استان موجود است.
محصول
زیتون به منظور تهیه روغن و کنسرو برداشت می شود که در صورت کنسروی باید محصول به صورت
سبز برداشت شود و در صورتیکه به منظور تولید روغن باشد باید پس از تغییر رنگ میوه
و سیاه رنگ شدن آن اقدام به برداشت کرد./س