متخصصان سلامت و تغذیه در دانشگاه لوما لیندا تاکید کردند که افراد گیاه خوار بیش از افرادی که گرایش به خوردن گوشت دارند، از سلامتی بهره مند هستند و در نتیجه عمرشان طولانی تر می شود.

  

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد ، تجزیه و تحلیل های اخیر روی مجموعه ای از مطالعات انجام شده در دهه های ۷۰ و ۸۰ میلادی در دانشگاه لوما لیندای کالیفرنیا تایید می کند که گیاه خواران بیش از افراد گوشت خوار عمر می کنند.

این متخصصان تاکید کردند: نوع مواد غذایی که افراد گیاه خوار مصرف می کنند مانند میوه ها، سبزی ها، مغزها و حبوبات خطر ابتلا به انواع بیماری ها شامل سرطان، امراض قلبی و دیابت نوع دوم را کاهش می دهد و به کنترل شاخص توده بدنی کمک می کند، اندازه دور کمر را کاهش می دهد و در تقویت سلامت مغز نیز موثر است./س

برچسب ها: غذا ، گیاه ، خواری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.