جشنواره غذاهای سنتی به مناسبت روز جهانی غذا به طور نمادین در آموزشگاه دخترانه شهدای فرهنگی برگزار شد.





به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ،  مدیر آموزش و پرورش بجنورد در حاشیه این مراسم گفت: با توجه به اینکه یکی از مأموریت‌های آموزش و پرورش آموختن مهارت‌های زندگی به دانش‌آموز است برپایی چنین برنامه‌های برای آنان ضمن ایجاد نشاط و سرزندگی باعث کسب تجربه و اعتماد به نفس می‌شود.

جمشید عین‌بیگی اظهار کرد: این جشنواره با هدف ارتقای سطح آگاهی به خواص مواد غذاهای سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها، تقویت هنر آشپزی، کار گروهی و ایجاد رقابتی سالم انجام گرفته است.

این برنامه با حضور هیئت امناء آموزشگاه و کارشناسان سلامت مرکز بهداشت شهرستان بجنورد برگزار شد.

این جشنواره با شرکت 30 گروه 5 نفره به رقابت پرداختند که بعد از داوری از گروه‌های برتر تجلیل به عمل آمد.

برنامه‌های مشابه در آموزشگاه‌های حضرت معصومه، دبستان پروین، دبستان فرشتگان، دبستان قرآنی مشکوة دو و...برگزار شد./ج1

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.