سطح انرژی فرد افسرده كمتر از حد معمول است و میلی برای خوردن غذا ندارد و در تغذیه نیز دچار اختلال می‌شود.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، لیلا شورورزی، کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم‌پزشکی نیشابور گفت: عوامل تغذیه‌ای نقش مهمی در بروز افسردگی دارد و كسانی كه دچار افسردگی هستند تغذیه نامناسبی دارند.

لیلا شورورزی بیان کرد: كاهش یا افزایش وزن ناخواسته، جذب ناكافی ویتامین‌ها و مواد معدنی با افسردگی ارتباط دارد و افراد مسن بیشتر در معرض افسردگی هستند.

کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم‌ پزشکی نیشابور عنوان کرد: كمبود برخی مواد مغذی مانند اسیدهای چرب امگا‌سه، اسید فولیك(جگر، گوشت، قارچ)، ویتامین B12، روی، آهن، ویتامینB6، ویتامین c و ویتامین E از مهم‌ترین علل تغذیه‌ای اثر‌گذار بر افسردگی است.

شورورزی با اشاره به الگوی مناسب برای تغذیه بیماران افسرده خاطرنشان کرد :مصرف بیشتر سبزی، میوه، حبوبات و غلات كامل(سبوس‌دار)، روغن زیتون، دانه‌های خوراكی، ماهی و لبنیات كم‌چرب در مقایسه با مصرف گوشت قرمز پرچرب، لبنیات پرچرب، كره و روغن‌های حیوانی، الگوی غذایی مناسب‌تری برای پیشگیری و درمان افسردگی هستند.

وی اضافه کرد: افرادی که استفاده بیشتری از چای سبز، ماهی و روغن زیتون دارند، کمتر دچار افسردگی می‌شوند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار